Royal Belum, Gerik

lepas dah berhenti rehat kejap kat Hentian Titiwangsa tu, kitorang singgah pulak kat Royal Belum nie . ika pon memang tak pernah singgah kawasan nie . so, amik peluang la kan bila dah datang dengan family . dapatlah singgah tengok tempat dia kejap .

sebenarnya kitorang tak masuk pon dalam tu . kitorang just singgah kejap je . lagipon diorang macam tengah renovate je tempat tu . huhuhu . tempat nie kalau korang lalu jalan Gerik - Jeli, korang akan perasan la kat tepi jalan tu .









Royal Belum nie sebenarnya banyak tempat menarik yang korang boleh lawat . tapi kitorang nie tak melawat pon tempat tu . just singgah kejap je . tapi bila search, macam best pulak Royal Belum tu . nnt ade masa dan duit lebih, Inshaallah nak jugak lah merasa ke sana :)



next destination : Zoo Taiping :)


8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com