Pangkor with Love !

lepas kitorang dah penat berjalan sakan pusing satu Pulau Pangkor, so, kitorang lepak lah pulak kat tepi pantai tu . menikmati udara yang superb nyaman :)

sementara tu, sempat la ika teman kakak shopping baju dan jugak cenderahati kat kedai-kedai di Teluk Nipah tu . kat sana memang banyak pilihan dan harganya murah saja . lagi satu kena lah pandai cari kedai yang korang senang nak tawar menawar . heeee




seriously memang best bila dok tepi pantai nie . angin sepoi-sepoi bahasa je . bestttt . nyaman sekali dong ! hahahaha . tambah pulak dok tengok orang mandi manda kat situ . ehh . teringin nak pegi snorkeling tapi baju spare pulak tak banyak . maklumlah pompuan nie banyak benda nak kena tukar . itu yang susah . kalau tak, dah beli dah baju kat situ :'(

satu benda yang buat ika rasa seronok masa kat Pangkor nie bila tengok 2 orang anak saudara ika nie . betapa teruja nya tengok pantai . hahahaha !






diorang suka pantai . maybe ? ataupon suka jalan-jalan macam aunty diorang nie . ehhh ! :P 

pape pon, Alhamdulillah family trip dengan family kali nie berakhir dengan senyuman manis leting . hahahahaha . diorang happy, ika pon happy . walaupon ade banyak tempat yang tak sempat kitorang pegi melawat . diorang cakap nak datang lagi nanti . wohaaaaa ! seronoknyaaaaa :))


2 comments:

  1. wah bestnya, hari tu pergi perak tngok jela org naik bot prgi pangkor..hihi

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com