Kedai Makan Upin dan Ipin, Mydin Meru Raya, Ipoh

review kedai makan lagi . weeeee ! kali nie nak review Kedai Makan Upin dan Ipin . kedai nie di Mydin Meru Raya, Ipoh, Perak . so, yang dok dekat Meru, Ipoh tu mesti tau kedai nie kat mana :)

Contact Info :

Lot G 16,
Mydin Meru Raya Mall,
Jalan Meru Bestari B2,
Bandar Meru Raya,
30020 Jelapang, Ipoh,
Perak.

Tel : +605 5263740


antara makanan yang kitorang makan kat Kedai Makan Upin dan Ipin tu :)




seriously memang best makanan kat sini walaupon nama kedai tu budak-budak . hahahaha ! ika dah banyak kali pegi makan kat kedai makan nie sebenarnya . kebetulan haritu bawak kawan jalan-jalan . so, dia teringin nak try makan kat situ . ika pon layan je lah . heeee ^^


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com