Karnival Sukan Perpaduan ke 10 JAKOA Malaysia

baru nak update . weee . sori la blog nie dah macam terabai pon hado . seriously takde masa nak update . nie pon kena curi-curi masa untuk update . sadis btol kan ;(

so, baru-baru ika terlibat dengan Karnival Sukan Perpaduan jabatan ika keje nie . sukan nie diadakan 2 tahun sekali . untuk kali ke 10 nie, JAKOA Negeri Perak dan Kedah jadi tuan rumah . ika ditugaskan untuk pendaftaran, penginapan dan makan . dan masa tu ika kena uruskan untuk JAKOA Gombak .

30 April 2014

hari untuk pendaftaran kontinjen dari negeri di seluruh Malaysia . diorang akan berkampung di Perak lebih kurang seminggu jugaklah . weeee . meriah habaq hang . 



01 Mei 2014

Majlis Perasmian Karnival Sukan Perpaduan kali ke 10 JAKOA Malaysia . majlis nie diadakan di Kompleks Belia dan Sukan Negeri Perak . seriously memang best dan meriah dengan warna-warni baju kontinjen masing-masing ^^










01 Mei 2014 - 03 Mei 2014

berlangsungnya acara sukan masing-masing yang bertempat di sekitar Ipoh, Perak . ada jugak yang ika sempat pegi tengok tapi tak semua lah . 

04 Mei 2014

Majlis Perasmian Penutup Karnival Sukan Perpaduan . majlis nie diadakan di Ipoh Town Hall . first time ika masuk dalam tu . hahaha . dah masuk 2 tahun dok Ipoh, baru nak jejak dalam tu . hiks .













Alhamdulillah . majlis berjalan dengan lancar walaupun ika bukan ade kat sana pon . hahaha . ika kena masuk ofis masa tu . nak kena siapkan keje . wuwuwuwuw . tapi pegi la jugak jenguk kejap . pastu apa lagi, makan lah ! hahahahah ^^


pape pon, tahniah JAKOA Negeri Perak dan Kedah atas pencapaian di Karnival Sukan Perpaduan JAKOA Malaysia :)


credit pic to Encik Zamri ^^


4 comments:

  1. Wahhh bestnyaaa. Lama dah ena tak bersukan. Rindu pula tengok setiap kontigen tu buat lintas hormat. Apapun, tahniah bagi yang berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat best walaupon ika bukan pemain . hehehehehe

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com