Happy Cookies by Rainbow_Wardrobe | PROMOTE

kali nie nak share dengan korang satu online shop yang jual biskut sedapppp . heeee . sebenarnya biskut nie cik abg yang bagi dekat ika masa kitorang pegi makan kat O'oi & Comrades tempoh hari . 

so, on the way nak pegi tengok wayang tu, sempatlah kitorang rasa seketul dua . bila dah rasa tu, memang sedappp la kan . hahahaha . terus cepat-cepat simpan . satgi tak sempat sampai rumah, dah habis dingapnya . hahahahaha !


biskut nie nama dia Happy Cookies . memang happy la kan dapat biskut nie . dah la warna dia ceria . macam-macam warna hadooo . sedap pulak tu . weeeee



kalau korang nak order, boleh la klik kat link kat bawah nie ye :)

Rainbow_Wardrobe (FB Page)
rainbowwardrobe (Instagram)

happy cookies korang ! ehhh :P


8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com