Food Court, Jaya Jusco Kinta City, Ipoh

nak share dengan korang satu tempat makan yang best . kali nie kat Food Court, Jaya Jusco Kinta City, Ipoh . baru-baru nie ika keluar jalan-jalan dengan kawan . so, kitorang sempat la singgah makan kat food court nie . 

dalam banyak-banyak kedai makan kat situ, kitorang pilih untuk try makan sizzling . ika pon dah lama tak makan sizzling nie . kalau dok Kota Bharu, selalu je p makan sizzling nie kat KB mall . sekarang nak jumpa sizzling pon susah . wuwuwuwu



just nak share dengan korang, sizzling nie best . seriously best . lagipon sizzling nie di'serve' panas-panas . haaaa . lagilah menambahkan ke'best'an nye tu kan ? sizzling nie korang boleh pilih sama ada nak yang kuey tiew ataupon mee . dan lagi satu yang special atau pon tak . hikss

selamat menjamu selera ! ^^


3 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com