Chor's Cafe, Ipoh, Perak

jalan-jalan cari makan lagik . kali nie ika jalan-jalan cari makan dengan kak +noorhaidaz eyda pulak . heeee . lepas pegi balai polis buat report, kitorang singgah makan kat kedai basikal pulak . ehhh . sebelum nie ika penah pegi tapi tak singgah la kedai nie sebab pegi untuk urusan peribadi sikit . so, jeling-jeling camtu je lah . teringin nak masuk sebab nampak menarik sangat ! heeee


Alhamdulillah, semalam berkesempatan jugak untuk singgah kat kedai makan nie . kedai nie nama dia Chor's Cafe . meh la ika share sikit tentang kedai makan nie :)

Alamat :
Taman Meru 2B,
30020 Ipoh, Perak

No Telefon :
012-5454963

Waktu Operasi :
6.00 pm - 2.00 am

FB Page : CHOR's CAFE


meh la tengok suasana dalam Chor's Cafe nie . mana la tau kan kot korang pon teringin nak ke sana lepas tengok gambar nie . hehehe . ika pon excited bila dah masuk . sebab kemain banyak basikal dalam kedai makan nie . dan ade jugak barangan antik . weee











dah tengok kan suasana dalam kedai makan nie ? so, meh la pulak kita tengok makanan dan minuman yang kitorang order :)





kat sini makanan dia western la . korang nak makan chicken chop ? segala bagai chicken chop ade kat sini . lamb chop pon hadoo . tunggu nak pilih je . oh ya, burger pon ade jugak kat sini . boleh tahan sedap la makanan diorang nie .

time kitorang pegi tu, kedai baru je nak bukak . so, dok tunggu la dulu dalam kete . sebab takmau pegi makan kat kedai lain punya pasal . hehehe . nak jugak try makanan kat kedai nie . so, tunggu je lah diorang bukak kedai . sempatlah amik gambar-gambar tu semua ^^

selamat mencari ye korang ! ehh

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com