0.05 sen

sejak dah berpindah rumah nie, sekali je ika bayar bil elektrik . itupon bulan pertama pindah . bil elektrik sampai RM 30.70 . ika pon taktahu la apa yang ika buat kat rumah tu sampai bil elektrik camtu . start pindah betul-betul pon dah pertengahan bulan 4 . sekali bil elektrik hujung bulan 4 tu sampai . . perghhh ! hahahaha

pukpuk nie ape lagi kan . mesej lah owner rumah tu cakap bil banyak tu . bukan takmau bayar . tapi macam curious je . baru je duduk bape hari . bila dah termaktub dalam perjanjian sewa rumah yang mana pukpuk nie kena bayar bil elektrik start dari tarikh sign agreement, makanya bayoooo je lah . hahahahaha !


agak teruja la jugak nak tengok next bil elektrik tu . balik je rumah 20/5 tu, dapatlah bil elektrik nie haaa . sekali tengokkkk ! apehal lain macam je bil elektrik nie kan . erm . ke ika salah tengok . ermm . .

bila tengok betul-betul, memang betul la kena bayar 0.05 sen . kan betul ika tak pakai elektrik banyak pon . yang bulan sebelum tu sampai 30hengget kena bayar . bulan nie ika rase lagi banyak ika guna sebab mama dengan abang ika ade kat rumah . tapi bil yang dapat 0.05 sen .

boleh tak kalau nak pandang sebelah mata je bil nie . bayar bulan depan je lah . ehhh :P

2 comments:

  1. bil bawah rm20, tak perlu bayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanye kalau tak payah bayar tu, dia terus tulis 0.00 :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com