Thumb's Cafe, Greentown, Perak

kali nie nak share dengan korang satu restoren kat Ipoh nie . ika baru je first time pegi . dulu dah penah pegi tapi tak masuk sebab ramai sangat orang . so, kali nie sempat la ika masuk makan dalam tu . ika pegi pon dah tengah malam . nasib baik tak tutup lagi . weeeeee .

Address: 
133 Jalan Sultan Abdul Jalil, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia.

Opening Hours :
 6pm – 1 am.  Tuesday – Sunday. 
Closed on Mondays.

google :)

google :)

google :)

tak sempat pon ika nak amik gambar malam tu . mengantuk tapi time tu dah lapaq sangat . so, memang dok pikir nak makan je lah . hahahahahaha !


chicken chop :)

oh ya ! kat sini korang jangan fikir pasal parking sebab belakang kedai nie memang banyak disediakan tempat parking . tapi ramai je yang parking tepi jalan tu . hehehehe . dan makanan diorang kat sini seriously memang best . first time try, terus jatuh hati . ewahhhh :)

kalau korang nak tengok lagi banyak gambar tentang kedai makan nie, boleh klik SINI ^^


4 comments:

  1. makanannya nampak cantik dan kemas. Menggeliurkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe . dan mmg menggiurkan . sedappp

      Delete
  2. Replies
    1. hahahahaha . takpe . nnt dtg Ipoh, ika bawak . Inshaallah :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com