Selamat Pengantin Baru Adik !

kekok pulak rasanya nak update blog nie . ehhh . sedar tak sedar, dah sebulan rupanya ika tak update blog nie . ishh . banyak sangat keje gamaknya -_-

ika nak story tentang wedding day adik ika . yes . satu-satunya adik yang ika ade . dan adik dulu yang kawen . hahahaha . sebenarnya nie story lama . baru sempat nak story mory kat sini . adik ika kawen pada 26 Mac 2014 . cuti sekolah yang lepas . 

dan ika bertolak balik Kota Bharu dari Ipoh pada 25 Mac 2014 . kejamnya kakak dia nie kan . ehhh . cuti yang perlu dijimatkan dan kerja yang berlambak menyebabkan kakak takde semangat nak balik . ewahhh *alasan je tu . hahahaha !

sampai pon dah subuh . sempat lelap kejap je . then, kemas rumah dan susun apa yang patut memandangkan tengahari tu majlis dah nak start . adik plak akad nikah dalam pukul 10pg camtu la . kelam kabut kakak nie haaaa .

amani pon nak selfie :P

aiman nak tolong kemas . eehhh

kelam kabut siap-siap untuk ke masjid . mandi pon ala kadar je . hahahaha . tipu jeeee . mesti la mandi tak berapa nak ala kadar . pegi masjid tuuuu . untuk akad nikah adik . Alhamdulillah, dengan dua kali lafaz, adik ika sah bergelar isteri kepada Mohd Ridhuwan .
congratsssss dik ! ^^


cantik kan baju ika tu ? hahaha . ika beli online . dah lama beli tapi baru je pakai . huhuhu . disebabkan baju tu besar, terpaksa la ubah sana sini . bila dah siap, taktau pulak nak pakainya bila . last-last pakai time adik kawen . nanti la ika promote page tu :)


itulah semua adik beradik ika . tapi yang perempuan je lah . yang lelaki tu entah ke mana daaa . hehehehe . sorang je lagi tak kawen dalam mereka berempat tu . bila entah yang sorang tu nak kawen .

berbalik pada majlis kawen adik ika nie . majlis diorang simple je sebab pengantin takmau pelamin . so, diorang just buat tirai je . tirai la kot kan orang panggil . hahahahahahaha .



Alhamdulillah majlis berlangsung dengan jayanya . terima kasih untuk semua yang hadir . terima kasih buat semua yang terlibat . walaupun majlis nie dibuat secara sederhana saja tapi Alhamdulillah ramai sanak saudara yang hadir . heeeee . bestttt :)

dan pada 28 Mac 2014 pulak, majlis sebelah pihak lelaki di Tumpat, Kelantan .


kakak doakan semoga adik berbahagia selalu di samping suami dan keluarga mertua . be a good wife ! tahniah again and again . love you so much ^^


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com