Rumah Bukan Untuk Disewa

Alhamdulillah . lepas dok bertungkus lumus cari rumah sewa, akhirnya dapat jugak lah jumpa rumah sewa baru . ika cari dalam mudah.my . tiap-tiap hari dok search dalam mudah.my tu . hahahaha !









time ika dapat rumah nie, ika ada kat Putrajaya . kelam kabut habaq hang . hehehe . punyalah takmau dapat kat orang lain . punyalah cepat-cepat call owner rumah nie tanya itu ini . hehehe . Alhamdulillah dia boleh tunggu sampai ika balik dari exam .

so, lepas balik dari exam, ika terus jumpa owner dan pegi tengok rumah sekali . lepas tu sign agreement . settle . syukur sangat-sangat dipermudahkan segala urusan ika . Alhamdulillah .

rumah nie kalau ikutkan ada 2 bilik tapi owner nie dah buat pintu kat tangga atas tu, so jadi 3 bilik lah . ruang tamu memang luas . ruang kat tingkat atas tu pon seriously luas . setakat ika nie, boleh la nak main kejar-kejar dalam rumah . hahahahaha ! ika akan dok dengan mama kat rumah sewa baru nie . Inshaallah ^^


6 comments:

  1. besar dan selesalah ika nampak rumah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg besar pon kak . dh la dok sorang nie haa . hahahaha

      Delete
  2. cantik rumah tu. nanti kalu dah masuk perabot meriah sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah . alhamdulillah dah masuk sikit2 dah :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com