Hangout with Lovely Sisters !

sebelum ika gerak balik ke Ipoh, ika singgah Kuala Lumpur dulu . hehehehe . so, sempat la jumpa kakak kesayangan ika nie kat KL . punyalah plan nak jumpa . sebelum nie kalau jumpa mesti salah sorang takde . kali nie Alhamdulillah dah cukup geng . wkwkwkwkw . akhirnya berjaya jugak jumpa bertiga .

oh ya ! kak Ayue ada update pasal nie . boleh baca kat blog http://ayuejean.blogspot.com/2014/04/dating-dengan-blogger.html .

so, kitorang jumpa di KLCC . mula-mula ika jumpa kak +Yan Ty . kak +AyueJean AJ lambat ! hahaha . sementara tunggu kak Ayue, ika dengan kak Ty pegi cari makanan dulu buat alas perut . lapaqqqq . so, kitorang pegi makan kat 1901 dalam KLCC tu . Alhamdulillah :)


tengah-tengah syok makan tu, kak Ayue sampai . weeeee . dia cakap ika gemok . hahahaha ! itu benda pertama yang dia nak bagitau . okfainggg . memang dah gemok :P


then, ika ikut kakak berdua nie pegi cuci mata . masuk kedai tu, masuk kedai nie . ikut je lah kan . budak nie bukan minat sangat bab-bab shopping nie T_T


lepas dah habis pusing cari barang, kitorang pegi makannnn . yeayy ! dapat jugak makan . tak cukup kot makan roti dengan sosej tu je . kitorang pegi makan di Pizza Hut . ika makan ape ? makan ayam goreng sajooo . hahahaha 

            

lepas dah habis makan kat Pizza Hut tu, kak Ty pulak nak p beli popcorn . ewahhhh . sedap gamaknya popcorn nie . punyalah ramai orang . heehehe


then, kitorang pegi lepak pulak kat Kinokuniya nie haaa . ikut sajalah kakak berdua nie . hahahahaha ! jarang sekali dapat jumpa . bila dah jumpa, masing-masing dah seronok :)



there are tooooo excited tengok gambar kucing dalam buku tu . hahahaha ! ika yang takut kucing nie, pasrah je la dari belakang . tahap keterujaan diorang tu tak mampu ika nak gambarkan kat korang . ehhhh . seriously memang diorang eksaited :P


penat baca buku *bacalah sangat*, kitorang amik masa untuk selfie beramai-ramai . ramai apanya setakat kami bertiga je . hahahaha ! macam-macam gaya kakak berdua nie buat tapi paling ika suka gambar kat atas nie . diorang ajuk ika gemok . wuwuwuwuw . omeyyy kan ? :P


walaupun kejap je dapat jumpa, tapi it worthhhhh . sangat seronok ! sangat teruja ! sangat happyyyy ! hope to see you again kakak-kakak ku . love you and miss you so much . thanks for spending your time with me . nanti kita hangout lagi tau . seroooooonok sangat :))


6 comments:

  1. Blog saya tak terupdate, nanti saya akan abadikan juga kisah kita bertiga, ye.
    Terima kasih sebab sudi turun ke KL dan berjumpa walaupun sekejap tapi memang berbaloi. Layan adik demok memang krik3 la situasi dia. wek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha . thanks soo much kakak syg . nnt hangout la naaa :P

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com