El Negra Distro + Studio, Ipoh, Perak

review kedai makan lagi . heeee . restoren nie ika dah penah pegi . kali nie nak share lagi sekali dengan korang . entry sebelum nie, korang boleh klik SINI :)

sebenarnya kitorang taktahu nak makan kat mana . so, pusing punya pusing kat Ipoh tu . last-last cik abang tu ajak pegi makan kat El Negra nie haaa . lagi pulak memang tempat makan yang dia paling suka . ika pon dah tahu makanan apa yang dia akan order . huhuhuhu

meh la tengok pemandangan sekitar dalam kedai nie . tak banyak pon ika sempat amik gambar . heeee




dan antara menu kitorang hari tu :)




bestttt wooo makanan kat sini . hahahaha ! cuba sekali nak lagi . ehhh . yang si cik abang tu suka sangat makan spagetti kat sini . menu sama je dia makan . ika pon tak faham -_-

nak tengok lagi banyak gambar, boleh klik SINI :)


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com