Domino's Pizza, Kota Bharu, Kelantan

balik Kota Bharu baru-baru nie sempat la ika p makan kat Domino's Pizza yang baru bukak kat Kota Bharu tu . so, bila dah adik beradik ramai kt rumah tu, kitorang pon plan la pegi makan kat Domino . sajelah kan nak try . sebelum masing-masing balik keje .



bila dah sampai kat sana, seriously memang ramai sangat orang . yang makan kat situ . yang nak take away lagik . memang ramai . ye lah . mana tak ramainya . musim cuti sekolah time tu . lagi pulak itu je Domino's yang ada kat Kota Bharu tu . hehehehe . so, kitorang pon terpaksa la tunggu :)


boleh tahan jugak lah harga . kitorang makan 3 ketul pizza size sederhana je kalau tak silap ika . tambah dengan ayam goreng lagi . perghhh . habis la jugak dalam 80++ tapi Alhamdulillah kenyang :))


kakak dan abg ipar :)



here we go . antara gambar yang kitorang makan malam tu . sekali sekala makan benda camnie kan . makan pulak dengan adik beradik . meriah habaq hang . ewahhhh




ada satu lagi pizza tapi tak sempat nak amik gambar dah dingap ! hahahaha . lain kali boleh pegi lagi . yeayyyy ^^


3 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com