Colourful Cake by Epok-Epok Pusing

nak promote satu lagi . kali nie nak promote kek birthday yang ika tempah sempena birthday cik abang . kek nie ika tempah dengan ketua unit ika . hehehe . senang . takyah pegi kedai . hahahaha ! siap request lagi nak kek camne . haaaaaa . kan senang :)

sebelum dingap, haruslah amik gambar kek nie dulu . bila dapat je kek nie, nak je ngap terus . dah la comey, warna-warni pulak tu . haihhhh . ika post gambar kek nie kat group whatsapp family pon, anak saudara dah berkenan . siap dok menyanyi bagai . hahahaha !




here we go, gambar sebelum kitorang sambut birthday . kali nie special sikit sebab dah touch up . dah pacak benda-benda alah tu . nampak lagi comey right ? heeeeee :)


cik abang sorang nie dah tak sabar nak makan . ika pulak sibuk nak amik gambar kek . hahaha ! gambar dia takmau pulak amik . ehhh . cik abang kalut nak makan kitkat dengan coklat M&M tu je padahal . sebab dia dah eksaited sangat haaaaa .

bila dah potong je kek tu, dia makan, haaaa . kemain dia suka . sedap katanya . kemain lagi makan banyak . tapi seriously memang sedap . heeeee . tak puas makan . kebetulan time kitorang sambut birthday tu, ade orang dok berlatih main alat muzik trompet . hahahaha . si cik abang tu pulak siap cakap susah-susah je ika bawak orang tu mainkan lagu untuk dia . padahal -_-


ok dah . berbalik pada kek tadi . ketua unit ika nie ada la jugak blog . tapi blog dia ade masalah sikit sekarang nie . so, kalau ika bagi link kat korang pon, tak best nak tengok sbb gambar banyak yang dah takde . blog ketua ika nie banyak pasal resipi la . kek, kuih-muih, roti dan lain-lain lagi semua ada . nanti blog dia dah ok, ika share lain ye :)


12 comments:

  1. bahagia gila kalau dapat masuk perut ni,hihi

    ReplyDelete
  2. nak m&m tu sedap..syggg je nk mkn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . mmg pon . tp last2 makan jugak . hehehe

      Delete
  3. comelnya kek, dah femes skg kek cmni kan ika, rasa simple ja sng d buat :D
    knk2 pun suka..done nuff

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee . kek comel . syg nak makan . bila dh makan, sedapppp sgt :D

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com