Cashout Nuffnang :)

Alhamdulillah . setelah 4 tahun dalam dunia blogging, ika dah berjaya cashout Nuffnang sebanyak 2 kali . ika jarang sangat nak cashout sebab ika lebih suka kumpul banyak-banyak, then baru nak cashout . lagi pulak cashout bila ika rasa nak guna duit tu untuk something . so, boleh la ika topup sikit-sikit kan ? :)


Alhamdulillah . ade jugak rezeki dalam dunia blogging nie . walaupun blog ika nie tak seberapa, ada jugak income yang dapat walaupon tak meriah macam blog-blog lain . tapi masih ada rezeki di situ . Alhamdulillah .

terima kasih buat korang semua yang sudi singgah dan klik iklan-iklan kat blog ika nie :)


6 comments:

  1. memang rezeki kan...luqman pon dah lebih kurang 4 thn jugak blogging nih..tapi sekali jer pernah cash out sebab nak try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt cashout lg yer . pastu belanja ika . hahahaha

      Delete
  2. tahniah, ada rezeki part time dari nuffnang.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com