Birthday Card from LuvLy Pinky Choco Wrapper | PROMOTE

nak promote birthday card . nie bukan birthday card biasa je . nie birthday card ohsem . hahahaha . birthday card nie ika tempah kat LuvLy Pinky Choco Wrapper sempena birthday si cik abang tu . sebab dah tak tahu nak bagi hadiah apa . so, ika order je lah kad nie . sentimental value la sikit . kan ? ehhhh

so, untuk birthday card kali nie ika pilih tema warna merah . hajat di hati nak je suruh dia buat kaler pink . hahahaha ! satgi cik abang tu pulang balik la kat ika nie . hahahahaha

meh la tengok gambar birthday card tu . weeeee ^^






haaaaa . cantik kan ? korang nak jugak ? boleh la order kat LuvLy Pinky Choco Wrapper . nak tengok contoh yang lain ? boleh tengok gambar kat bawah nie haaa :)






korang nak tempah ? boleh la ke link kat bawah nie :)




2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com