Unisa Canvas Convertible Shoulder Bag by Zalora

just nak share dengan korang pengalaman pertama ika shopping online di Zalora . mesti dah ramai yang tahu pasal Zalora nie kan ? ika dah lama tahu tapi tak pernah pulak shopping online kat situ . so, baru-baru nie ika ada dapat kupon dari Astro . ika ade buat entry pasal tu . boleh klik SINI :)


dah lama ika dapat kupon nie tapi setiap kali ika nak proceed untuk pembayaran, jenuh ika tunggu dia loading . ika tak tahu la apa masalahnya . banyak kali kot ika try buat tapi still loading sampai ke sudah . so, mulalah ika berputus asa . last-last ika biar je . then, baru-baru ika tengok bali tarikh expired kupon tu pada 28 Februari . so, nak tak nak ika kena usaha jugak untuk habiskan kupon tu . heeee

last-last ika mintak tolong kak +AyueJean AJ untuk belikan ika barang dalam tu sebab ika try buat still jadi macam tu lagik . geram la jugak . hahahaha ! Alhamdulillah, kak +AyueJean AJ dapat tolong . dekat pc kak +AyueJean AJ boleh pulak proceed . hahahaha ! nampak sangat pc ika yang bermasalah -_-

so, setel dengan pembayaran tu semua . ika beli handbag kat Zalora tu . itupon belasah je yang mana nampak . tak sempat dah nak pilih-pilih bagai dalam tu . ehehehe . so, ika pilih beg yang dalam gambar kat bawah nie :)



seriously ika tak jangka pon benda nie sampai secepat tu . kak +AyueJean AJ order hari nie, esok barang dah sampai . laju kan ? bagus la camtu . tapi bila barang tu sampai, serious besar hoi beg tu . hahahaha ! dan seriously sekali lagi ika tak jangka yang beg tu sebesar tu . segala bagai benda ika boleh masuk dalam tu . dan sememangnya ika suka beg besar . weee . PUAS HATI ! :)

meh la ika share serba sedikit mengenai beg nie ye . nie pon copy kat Zalora :P

Khaki Green Canvas Convertible Shoulder Bag by Unisa
features multiple compartments making it very practical .

This bag is ideal for casual wear .

Length x Height x Width
15.5" x 12" x 4.5"
Handle drop measures 9.5"
Shoulder drop measures 14.5"

Canvas
Double top handles with zip closure
Two pouch compartments to the front
Zip compartment to the back
Two inner slots and a single zip pocket


thank you Zalora ! :)


8 comments:

  1. assalamualaikum atikah...wah bestnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak..

      sangat best sbb dapat kupon . hehehe :D

      Delete
  2. sesuai la dgn usia remaja ika tu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sesuai ! suka btol ika sbb besar . segala bagai barang ika boleh masuk dalam tu . hahahaha

      Delete
  3. thanks for sharing experience shopping kat zalora. kdg snang dpt shopping online dr ke kedai2... :)

    visit&follow: sara-sweet-touch.blogspot.com

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com