The Chicken Rice Shop, I-City, Shah Alam

sebelum kitorang berjalan-jalan sekitar I-City, adalah lebih elok kiranya kitorang isi perut dulu memandangkan memang lapar sangat-sangat hoi ! sejam tunggu bas kat KL tu utk balik Shah Alam tapi takde nampak bas pon . bas pegi tempat lain banyak la . hahaha . bila dah penat tunggu bas, kitorang decide naik je lah KTM . senang :)

sampai kat Shah Alam pon dah petang . rehat kejap kat rumah kawan ika tu . so, lepas Maghrib kitorang gerak ke The Chicken Rice Shop di I-City, Shah Alam .



sambil menunggu makanan sampai, haruslah taking all the pictures . hahahaha ! nie semua keje bff ika dua orang tu . boring lettuw . tambah pulak makanan yang diorang nak tu takde . lagilah diorang jadi camtu . 



jom lah tengok menu kitorang . sebenarnya kitorang bertiga makan makanan yang sama . ye . SAMA . hahahaha ! sebenarnya kitorang order Honey BBQ Chicken tapi disebabkan benda tu lambat nak masak, so kitorang di'suggest'kan untuk tukar menu lain . so, kitorang pilih ROASTED . ika tak kesah pon mana-mana, janji perut kenyang :P




ika kalau makan kat The Chicken Rice Shop, ika akan order Kerabu Mangga . ika tak tahu kenapa tapi seriously ika paling suka Kerabu Mangga kat TCRS . kerabu dia sedapppppp ! :))


dan itulah pukpuk yang kuat makan . i dunno why . nafsu makan membuak-buak sekarang nie . tak pelik la kalau dah naik 10kg . hahahahaha ! pasrah je lah pukpuk hoi :D

dan sememangnya ika suka makan di The Chicken Rice Shop sbb ika suka semua menu dia . hehehe . kalau balik Kota Bharu, ika akan ke Tesco KB untuk makan nie . heeee . sedap ! ika suka Nyonya Pai Tee dia . mabelessss . ika suka semua lah ! senang :)


4 comments:

  1. akk suka gak TCRS terutama kueh dia tu, lupa nama dia, pai tee?

    ReplyDelete
  2. NAMPAK SEDAP KERABU MANGGA TU IKA..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com