The Chicken Rice Shop, I-City, Shah Alam

sebelum kitorang berjalan-jalan sekitar I-City, adalah lebih elok kiranya kitorang isi perut dulu memandangkan memang lapar sangat-sangat hoi ! sejam tunggu bas kat KL tu utk balik Shah Alam tapi takde nampak bas pon . bas pegi tempat lain banyak la . hahaha . bila dah penat tunggu bas, kitorang decide naik je lah KTM . senang :)

sampai kat Shah Alam pon dah petang . rehat kejap kat rumah kawan ika tu . so, lepas Maghrib kitorang gerak ke The Chicken Rice Shop di I-City, Shah Alam .



sambil menunggu makanan sampai, haruslah taking all the pictures . hahahaha ! nie semua keje bff ika dua orang tu . boring lettuw . tambah pulak makanan yang diorang nak tu takde . lagilah diorang jadi camtu . 



jom lah tengok menu kitorang . sebenarnya kitorang bertiga makan makanan yang sama . ye . SAMA . hahahaha ! sebenarnya kitorang order Honey BBQ Chicken tapi disebabkan benda tu lambat nak masak, so kitorang di'suggest'kan untuk tukar menu lain . so, kitorang pilih ROASTED . ika tak kesah pon mana-mana, janji perut kenyang :P




ika kalau makan kat The Chicken Rice Shop, ika akan order Kerabu Mangga . ika tak tahu kenapa tapi seriously ika paling suka Kerabu Mangga kat TCRS . kerabu dia sedapppppp ! :))


dan itulah pukpuk yang kuat makan . i dunno why . nafsu makan membuak-buak sekarang nie . tak pelik la kalau dah naik 10kg . hahahahaha ! pasrah je lah pukpuk hoi :D

dan sememangnya ika suka makan di The Chicken Rice Shop sbb ika suka semua menu dia . hehehe . kalau balik Kota Bharu, ika akan ke Tesco KB untuk makan nie . heeee . sedap ! ika suka Nyonya Pai Tee dia . mabelessss . ika suka semua lah ! senang :)


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com