Laman Seni "Street Art", Seksyen 2, Shah Alam

tempat terakhir yang sempat ika pegi jalan-jalan di Shah Alam sebelum bertolak balik ke Kuala Lumpur . then, ke Ipoh, Perak . credit to +Shaqir Ir Manz  sbb ika dapat tahu pasal tempat nie lepas tengok gambar dia kat IG . dan thanks to +Mk Syahir sbb bagi instruction untuk ke sana walaupon dia sendiri pon tanye org lain . hahahahaha !

alang-alang dah ade kat Shah Alam, singgah la kejap kan . bila dah jumpa tempat nie, mulalah teruja . even matahari tengah memancar masa tu . perghhh ! panas hoi ! tapi nak jugak amik gambar ! heeeee . masa kitorang pegi tu, tak ramai pon yang dok amik gambar kat situ . kiranya takde la nak berebut amik gambar kan :)

so, meh la tengok antara aksi ganas ika kat Laman Seni "Street Art" di Seksyen 2, Shah Alam ^^













itu sahaja yang ika sempat amik gambar . sahaja ? hahahaha . oh ya, kalau korang nak tau pasal Laman Seni "Street Art" nie, korang boleh klik SINI .

nasib baik ada kawan-kawan yang faham perangai pukpuk nie . segala bagai lukisan kat situ, ika nak amik gambar . heeeee . ye lah kan . alang-alang dah sampai, amik gambar biar puas hati sebab lepas nie ika pon dah taktau bila pulak akan jejak kaki ke situ .

btw, lukisan kat situ sangat awesome ! dan bila kitorang tengok yang part kerusi meja sekolah tu, tiba-tiba kawan ika cakap, "dah lama tak jumpa kerusi nie . time sekolah dulu je ada kerusi nie" . lebih kurang macam tu lah . tapi seriously kerusi meja tu memang menggamit kenangan kot . hahahaha .

selamat menjejakkan kaki ke Laman Seni "Street Art" !


9 comments:

  1. wahhh..bestnyaa.. :3 nanti nak pergi lahh..

    ReplyDelete
  2. eh..macam real la ika...klu ada kesempatan nak juga ke sana

    ReplyDelete
  3. Haritu ade tengok kat tv pasal laman seni nih..ala2 kat penang street kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang..tp ika belum sampai lg yg penang tu . teringin jugak nak pegi..

      Delete
  4. wah. Hee nampak seronok sangat dengan seni art dinding itu.

    ReplyDelete
  5. Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Sunway, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

    p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com