KAMI BLOGGER UTAGHA

hari nie tetibe rajin pulak pegi join segala bagai group blog kat facebook . hahahaha ! kalau dulu mmg susah betul ika nak join group-group kt facebook tu . tapi sekarang, ada bagus sebenarnya join group-group blogger kat facebook tu . dapat tambah kawan .

sebenarnya ika tahu pasal Kami Blogger Utagha (KBU) nie daripada Kak +Yan Ty . ada la kak ty cerita aktiviti diorang dan betapa rapatnya diorang nie dah macam satu keluarga besar . seronok rasanya . so, hari nie tergerak hati nak join group KBU tu ;)


dan sememangnya ika bukan berasal dari Utagha . i'm Kelantanese . heeeee . since end-year 2012 ika stay kat Ipoh memandangkan ika bekerja di Ipoh, Perak . seriously ika tak ramai kawan kat Perak nie . wuwuwuwu .

sepanjang dok Perak nie, penah la jumpa blogger +Nurul Yui, Cik Ros, Cik Niaa, Abam Fadil & Kak Ruzz dan blogger yang ika selalu jumpa kat Perak nie kak +noorhaidaz eyda sbb dia officemate ika . hahahahaaha ! hope lepas nie ramai lagi blogger yang ika dapat jumpa . Inshaallah :)


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com