I-City, Shah Alam

lepas dah habis pusing dalam Space Mission tu, kitorang jalan-jalan sekitar I-City tu pulak . tengok-tengok lampu . dah nama pun pegi I-City, mestilah tengok lampu kan ? dah lama ika tak pegi I-City . bulan 8 tahun lepas paling last . lama ke ? hahahaha

dalam pada beberapa bulan ika tak ke I-City tu, betapa banyaknya perubahan yang dah berlaku kat I-City tu . phewwww . rasa macam dah lama sangat pulak tak pegi . ehhh



seingat ika, last ika pegi dulu takde pon benda kat atas nie . ada pulak malam tu . besar pulak tu . tinggi apatah lagi . dan for sure lah cun ! tengok la kaler dia tu . oren ! huhuhu



dalam banyak-banyak tempat dekat I-City tu, ika paling suka tempat yang bunga matahari nie . ika suka sangat dengan bunga matahari . cantikkkkk sangat ! haritu pegi jalan-jalan kat Muzium Lenggong tu dah nampak bunga matahari . geram je nak amik . hahahahaha !




last but least . boleh camtu ? hahaha . haruslah ada gambar kitorang . semua tu kan kenangan . kitorang nie dah la susah nak jumpa . sorang dok Ipoh, sorang dok KL, lagi dua orang dok Shah Alam . bilanya nak jumpa . masing-masing sibuk dengan keje masing-masing . sekarang pon sekadar berhubung melalui whatsapp .


betapa enjoy nye di I-City . . balik je terus terbongkang atas katil . hahahahaha ! lenguh kaki hoi . dari Kuala Lumpur sampai ke Shah Alam . berjalan sakan . weeeee


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com