Happy Birthday DIDIE !

weekend lepas ika ke Kuala Lumpur for suprising birthday one of my bff . sebenarnya nie plan last minute . kitorang tawakal sajelah menjadi ke tak . heeeee . ika ada geng kawan baik . nama geng kitorang nie ADIB . ADIB tu stands for Aien | Didie | Ika | Basya .

ika set up plan dengan Aien dan jugak Basya . first sekali ika mesej Didie untuk jumpa dia sebab seriously lama sangat dah tak jumpa . ika takde pon mention dia pasal birthday . buat-buat cam tak ingat la kan . dan ika cakap ika takde pon mesej Aien dan Basya tu . pada masa yang sama, Didie mesej Basya . taktau la kan diorang mesej apa . tapi Didie ingat dia just keluar hangout dengan ika je lah .

kitorang plan nak jumpa kat KLCC . so, ika bawak sepupu ika sorang untuk teman ika ke sana . guwa dah jadi pentakut sikit sekarang . wkwkwkw . sebenarnya ika dengan Aien dan Basya dah datang lebih awal untuk beli tiket wayang, booking kek dan jugak cari kad birthday untuk Didie .

then, bila Didie mesej ika cakap dia dah sampai ke KLCC, kitorang separate lah . ika dengan Didie dan jugak sepupu ika tu . then, Aien dengan Basya akan masuk dalam wayang tu lambat sikit .

IKA | DIDIE | BASYA | AIEN

bila Aien dan Basya masuk, kemain Didie terkejut . hahaha ! nampaknya surprise pertama dari kitorang memang menjadi . lalalala . sorry ye Didie sayang sebab terpaksa menipu cakap tak mesej pape . hahahahaha ! lepas tengok wayang, kitorang ajak Didie makan kat Secret Recipe . untuk surprise kedua . weeee :)


sambil pilih nak order ape kat Secret Recipe KLCC tu, kitorang amik gambar la dulu kan . dah lama tak jumpa, camnie la jadinya . semua pon nak bergambar . heeee




sambil menunggu makanan yang kitorang order tu sampai, kitorang sembang pung pang pung pang la kan . gitulah gamaknya bila dah lama tak bersua muka . then, makanan yang kitorang order pon dah sampai . 


dan tadaaaaaaaaa ! surprise kedua untuk Didie . her birthday cake ! hehehehe


sebenarnya time tu Didie dah nak menangis kan ? hahahaha . sorry again Didie sebab terpaksa buat camni . kitorang plan benda nie last minute . so, sorry kalau jadi kelam kabut . hehehe


best friend forever :))

lepas dah celebrate birthday Didie, kitorang makan sampai buncit . ehhh . takde la . kitorang makan sampai tak habis . lalalala . then, kitorang pusing-pusing dalam KLCC tu sebelum gerak balik ke Shah Alam . ika akan ikut Aien dan Basya ke Shah Alam . having fun kat sana pulak . weeeee


gambar terakhir sebelum berpisah . wuwuwuwu :'(


HAPPY BIRTHDAY dearest Didie !

be HAPPY always and always
hope TERCAPAI semua yang Didie impikan
GOOD LUCK untuk semua yang Didie usahakan
semoga diMURAHkan REZEKI
dan CEPAT KAHWIN ! hahahaha


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com