Happy 4th Birthday www.nooratikahramli.com

semalam . 17 Mac 2014 . genaplah 4 tahun umur blog ika nie . tapi hari nie baru nak tulis entry . jangan merajuk ye wahai blog . ehhh . 

ika mula berkecimpung dalam dunia blog nie sejak tahun 2010 . dan entry pertama ika ditulis pada 18 Mac 2010 dan entry tu adalah entry jiwang . mohon jangan baca . blerghhhh . tapi takpe la . itu semua kenangan :)

pencapaian ika selama 4 tahun dalam dunia blog ? takde pencapaian kot . hahahaha ! selama 4 tahun nie, ika dah menulis 1900 post di blog ika . itupon satu pencapaian kan ? dan followers kat blog ika nie dah 1969 . thanks all ! :)


then, every year ika ade buat entry birthday untuk blog ika nie . cuma kalau korang baca, mesti dah tak best sebab gambar banyak yang dah hilang memandangkan ika ade buang gambar dalam Google's Photo . hehehehe



happy 4th birthday dearest blog . 4tahun dalam dunia blog memberi ika begitu banyak kenangan . pahit manis semua ada . Inshaallah kalau takde aral melintang, ika akan terus berblogging cuma tak seaktif dulu . cuma tak selincah dulu . cuma tak semesra dulu . ouchh ! betapa rindunya zaman rajin blogwalking dulu . wuwuwu .

Happy 4th Birthday sayang ^^


1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com