bulan BARU, semangat BARU !

pejam celik pejam celik dah masuk bulan Mac . kejap je masa berlalu . tengok-tengok dah bulan Mac tahun depan . dah kawen dah ika masa tu . ehhhh . berakhirnya bulan Februari 2014, maka berakhirlah tugas tanggung keje bahagian kewangan untuk ika . should I say Alhamdulillah ? heeee


mulakan bulan baru dengan semangat baru . so, apa tugas ika selepas nie ? sebenarnya ika dah tahu tapi biarlah rahsia . hahahaha ! sebelum nie ika buat keje bahagian tuntutan elaun perjalanan dan jugak elaun lebih masa . lepas nie dah takde la buat keje-keje camtu .

nak cakap happy sebab dah lepaskan tugas tu, happy la jugak . sebab ? kalau sape yang keje bahagian tu, tahu la kenapa ika happy . hahaha . kejam nya ika nie . tapi takpe la kan . dah selamat menjalankan tugas . sebenarnya dah lama ika tanggung keje kewangan tu . seriously banyak pengalaman baru yang ika dapat .

untuk pengetahuan korang, ika nie keje gred S, dan for sure la kewangan tu gred W . bila orang S buat keje W, its awkward for the first time . tapi disebabkan ika penah keje bahagian akaun sebelum nie, so takde la janggal sangat . and now, ika awkward dengan keje S pulak . sadis kan ? :(


rasa macam baru lapor diri untuk jawatan S tu bila dah lepaskan keje W . hahahaha ! buat keje W, banyak belajar benda baru yang sememangnya banyak yang ika tak tahu . Alhamdulillah untuk itu . dan terima kasih untuk semua pengalaman yang diberikan .

a big thanks to Kak Haida, Kak Rus dan semua yang dok bahagian kewangan tu sebab ika tahu korang banyak bersabar dengan perangai ika . hahahahaha ! tambah-tambah dengan Kak Rus yang selalu jadi mangsa tempat ika tanya macam-macam soalan . dah jadi kaunter pertanyaan pulak . dan Kak Haida yang selalu jadi tempat luah perasaan . errrr :P


sesungguhnya ika gembira dengan keje ika sekarang . Insyaallah akan terus gembira . hahahaha ! kalau tak gembira, mana boleh buat keje . kan ? so, kita enjoyyyyy :D


6 comments:

  1. gembira dgn keje, itu yg paling penting.

    ReplyDelete
  2. kalau sebut bahagian kewangan..ternganga kejap..ahhaa..senang ke sush

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe . ika pon taktau nak bgtau camne nadia . nak cakap susah, takde la susah sangat .

      Delete
  3. akak x pernah ada experience keje di unit kewangan. rasanya bole pitam kejap kalau dok unit tu. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pening tu mmg pening tp semua tu pengalaman kak :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com