Whatsapp : Extended Your Service

baru-baru nie ika ada baca satu entry daripada blogger yang promote mengenai application Telegram . so, terus la kan ika check Whatsapp ika untuk tahu bila tarikh expired whatsapp ika tu memandangkan blogger tu tulis yang dia dah tak boleh access whatsapp dia sebab dah kena bayar . 

bila ika check whatsapp ika, tarikh expired tu ialah pada 24 Mac 2014 . maknanye lagi sebulan camtu la . so, jenuh la ika dok tanye orang lain, betul ke kena bayar ? bla bla bla . rata-rata yang ika tanya tu semua cakap mane ade kena bayar . dah bertahun diorang pakai, tak kena bayar . kalau camtu, kira ok la kan :)

2, 3 hari lepas tu, ika dapat mesej daripada whatsapp .


see . service tu diorang extend kan untuk no fon ika selama setahun . so, tunggu tahun depan la pulak kalau nak tahu kena bayar ke tak . hahahaha ! ika nie dah beriya nak bayar . errr . kemain dok tanya orang lain macam mana nak bayar . ape lah ika nie -_-


2 comments:

  1. huhuhu..akak pun ada dpt mesej cam ika gak aritu..takkan la semuanya nak kena bayar kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak..kalau kena bayar, for sure la ramai yang takmau .

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com