Selamat Tinggal dan Tahniah :)

a special entry to my beloved sis, Kak Najibah . first sekali nak ucapkan tahniah sebab dah selamat delivered a cute little boy on 18th February 2014 . heeeee . comeyyyy sangat baby F tu . balik keje haritu, sempat la pegi tengok baby F yang omeyyy tu . gerammmm hoii dengan dia . hahahaha ! mulalah teruja nak dukung baby F yang bambam tu . 

baby F !


pukpuk & baby F !


see ! semua orang nak dukung baby F tu except Kak Izan sbb dia takut ! hahaha . sebenarnya ika pon takut tapi sbb suka dengan baby, jadilah berani . hahahaha . lagipon dulu penah keje Taska/Tadika, lagilah berani nak pegang walaupun tahu baby tu kecik dan masih lembik lagi . bila dah pegang, mulalah taknak lepas . ape daaaa pukpuk nie . orang lain pon nak dukung la hoii . hahahaha !

dan itu adalah kali pertama dan terakhir kita jumpa ye baby F and her mama . wuwuwu . lepas nie mama dia pon dah pindah tempat keje . dah tak keje kat sini dengan kami semua . lagipon mama dia pon dah balik berpantang kat Kedah . Insyaallah bulan 4 nanti kita jumpa lagi naa baby F :)


btw, ika nak ucapkan Selamat Tinggal untuk Kak Najibah . terima kasih untuk akak jugak sebab banyak tolong ika sepanjang ika keje kat sini . hehehe . ika kan suka tanya soalan kat akak . jenuh kan akak nak jawab . lepas nie dah susah nak gosip . ehhh ! hahahaha

nanti dah pindah Selangor, jangan lupa ika, jangan lupa kami kat sini . jangan lupa setiap kenangan kita semua . lagipon whatsapp kan hadoooo . lalalalala . dan jangan lupa jaga diri, jaga kakak Scha dan baby F elok-elok . gonna miss you so much Kak Najibah :'(

last sekali, ika nak minta maaf andai ada ika terkasar bahasa atau ika ade buat akak terasa hati dengan perkataan mahupun perbuatan ika selama perkenalan nie . minta maaf juga sebab dah banyak menyusahkan akak selama nie . minta maaf banyak-banyak ye Kak Najibah .


babai Kak Najibah :'(


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com