Restoren Tomyam Batu 6, Sunway City, Perak

kali nie nak share dengan korang satu lagi tempat makan yang best kat Ipoh . weeee . orang suka makan memang camni . semua kedai makan yang dia pegi, dia nak review . ehhhh . so, kali nie ika nak review Restoren Tomyam Batu 6, Sunway City .

candid by EncikSayang ;)

so, malam tu ika dengan EncikSayang nie haaaa . kitorang buat lawatan tapak ke restoren tu memandangkan dua-dua tak penah makan kat situ . apa lagi kan . kenalah try . tengok macam ramai je orang dalam kedai tu . hukhuk

meh tengok menu kitorang makan malam tu :)

carrot susu & tembikai laici

daging masak merah

nasi goreng ikan rebus

nasi goreng tomyam

seriously mabeles ! patut la ramai orang kat kedai tu . lagipon sebelum ika try makan kat situ, ada la jugak beberapa orang bagitau yang kedai makan nie memang . dan servis pon ok . siap ada skrin besaq habaq hang . boleh la tengok cerita puas-puas kat situ . hahahahaha .

lain kali boleh la ika try lagi . lagi pulak dekat je dengan kawasan rumah ika . tapi itulah orang cakap, yang dekat lah yang kita jarang pegi . nak jugak pegi yang jauh . kan ? :P

oh ya, kedai makan nie betul-betul dekat dengan traffic ligh untuk masuk ke Giant Sunway City, Ipoh, Perak . kalau dari Ipoh, kedai nie sebelah kiri traffic light . sebelah kanan traffic light tu, korang akan nampak Starbuck . heeee


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com