Restoren Johan Classic Seafood Western, Sunway City, Tambun

jalan-jalan cari makan lagik ! heeeee . kali nie nak share lagi satu tempat makan yang best untuk korang . restoren nie dekat Perak ye  . disebabkan kesayangan pukpuk tu suka sangat makan, makanya banyak la kedai makan yang akan pukpuk nie jelajah . hahahaha !

Restoren Johan Classic Seafood Western
Jalan Darul Johan,
Batu Lima, Sunway City,
31400 Tambun, Perak .
0137285600 / 0192725600


menu kitorang untuk malam tu :)



kenape gambar nasi satu je ? sbb kitorang order makanan yang sama . wuwuwuw . saje lah nak try Nasi Goreng Daging Merah . dah lama tak makan nasi goreng tu . asyik dok makan tomyam je sampai ke sudah . bosan jugak kan ?

so, nasi tu seriously memang best tapi ika rasa macam banyak sangat pulak . ke ika yang makan sikit ? ehhh . tapi memang sedapppp !

lagi satu nak share dengan korang suasana dalam restoren nie memang tenang je . heeeee . tempat dia seriously ika cakap memang sangat menarik . classic gitewwww . dan pekerja diorang pon mesra ^^ 

Selamat Mencuba ! :)


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com