renew domain www.nooratikahramli.com

baru-baru nie ika dapat emel dari NetKL mengenai domain blog ika nie . sebenarnya ika pon dah lupa yang domain ika nie expired bulan February . heeee . nasib baiklah NetKL hantar emel ingatkan pasal domain tu .


so, bila dah dapat emel dari NetKL tu, ika nie mula la gelabah . bila gelabah, semuanya jadi blank . even benda simple je padahal . sebenarnya domain ika akan expired pada 26 Februari nanti . so, NetKL hantar emel awal untuk mengingatkan setiap pelanggannya . bagus kan ?

then, ika pon mesej la Bro Framestone . dlu pon dia yang buatkan . so, ika mintak tolong bro yang renewkan untuk ika . suka sangat kan menyusahkan orang ? hahahahaha . simple je padahal step dia . alahai ikapukpuk . btw, thanks Bro Framestone . jasamu akan sentiasa dikenang ^^


done renew domain untuk setahun . harapnya akan kekal dengan domain www.nooratikahramli.com nie . tahun depan ? Insyaallah masih domain yang sama . heeee


dan terima kasih jugak buat semua yang sudi singgah di blog ikapukpuk nie . walaupun blog entah pape, ade jugak yang sudi menyinggahkan diri . wuwuwu . rindu zaman aktif berblog dulu . ewahhh . sekarang nie dah tak sempat . kekangan masa T_T


6 comments:

  1. mai lum terpk nk tukar...syg dgn dot blogspot tu..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 tu syg jugak ika nak tukar . tp bila fikir dh lama berblog nie, teringin plak nak tukar . heeee

      Delete
  2. akak tak tukar pun lagi domain... duk tangguh2

    ReplyDelete
  3. lama tak masuk blog nie...huhu...akak lambat lagi expired

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika pon dah lama tak masuk blog akak..busy memanjang :'(

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com