mereka RINDU pukpuk !

last week, ika taktau nak buat ape . so, saje lah try apps SIM SIMI . dah lama install . dan dah lama tak layan dia . hahahaha . nak tau ape ika sembang dengan Sim Simi tu ?


seriously memang rindu sangat2 kat kakak ika berdua nie . dah lama tak hangout dengan diorang . maklum la ika sorang je nun jauh di Ipoh . diorang boleh la nak jumpa berdua sebab dekat . wuwuwu

tengok la apa yang Sim Simi tu jawab . hahaha . ika mmg tahu kak +Yan Ty  dgn kak +AyueJean AJ memang rindu ika kan ? lalalalala . dalam ramai-ramai blogger yang ika kenal, diorang berdua la yang ika paling rapat . yang paling ika sayang .

ika rasa macam dah lama sangat kenal diorang berdua nie . they know everything about me . bila ada masalah, ika gtau diorang . dan diorang tak penah penat layan perangai ika yang kadang-kadang nie boleh buat orang menyampah . ehhhh

kadang-kadang kita tak sangka kan orang yang kita baru kenal lebih memahami kita daripada orang yang dah lama kita kenal . kan ? btw, adik korang nie rindu sangat kat kakak berdua . bila lah nak jumpa bertiga kan . sibuk je memanjang . bila ika free, korang pulak sibuk . bila korang free, ika plak yang sibuk . erm .

Insyaallah satu hari nanti :)


6 comments:

  1. Memang menyampah pun! DEGIL tapi syukur alhamdulillah dah banyak dengar kata. Walaupun as kakak memang tak prefecto mana pun. Sharing is caring. Sambil nasihatkan adik , perbetulkan diri sendiri juga. Gila ko kot tak rindu , sayangnya kekangan masa walaupun Ika da di Putrajaya tempoh hari yet kita tak berkesempatan untuk berjumpa. Im sorry. BTW , walaupun KL - Putrajaya tak ada la jauh mana , me and K.Ayu bukan selalu jumpa pun. Busy je hakak kita sorang tu. In sya Allah nanti bila free meh turun KL / Putrajaya , kita berendek bertiga. Hokayh?

    *panjang ke komen ni?* Hado I olls KESAH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghhh ! kak ty buat karangan . hahahahahahhaha

      lebiuuuuu kak . muahhhh . ehhh :P

      Delete
    2. takpe . mesti akak rinduu adik sgt . kan ? hahahahahahahahah

      Delete
  2. Ketegaq dia ni TY..... Hehehehehe....
    Kami pun rindu kat budak degil ni.....
    Aah, akak bz....
    Bile plan nak jumpe je, mesti ade je hal nye....
    Hehehehe.....
    Okay, nanti kite jumpe ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabaqqqq nak jumpa kakak-kakak nie . rinduuu hoi T_T

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com