El Negra Distro + Studio, Ipoh

nak share dengan korang satu lagi tempat menarik untuk korang menjamu selera . for sure la kat Ipoh . Ipoh mali tarak sombong maaa . ehh ! :P

so, kali nie ika nak share kedai makan yang diberi nama El Negra Distro + Studio . dan ika tak amik pon gambar suasana kedai tu . ika just amik makanan yang kitorang makan kat situ . apa yang ika boleh share dengan korang, suasana kat kedai tu seriously cun dan sangat klasik . 

sebenarnya ini adalah kali kedua ika makan kat situ . EncikSayang dah mula terjebak suka makan kat kedai tu gamaknya . hahahaha ! ika pon hanya mengikut dari belakang . ewahh . bila korang masuk dalam kedai tu, mesti korang teruja tengok suasana dalam tu yang klasik . menggamit memori . ehhh


sebenarnya ika taktau pon pasal kedai nie . ika tau nie semua daripada blogger Syakir Rahman . so, yang first time pegi tu tanpa sengaja . sebab salah masuk jalan . nak pegi kedai lain, tapi nampak pulak kedai nie . apa lagi, masuk je lah kan :)

then, pegi lagi untuk kali keduanya . dan makanan yang kitorang try kat situ macam kat bawah nie .




kalau korang nak tengok gambar suasana dalam kedai tu, boleh klik SINI :) seriously menarik . sangat menarik . kalau korang nak tau, kedai nie dekat dengan UTC Ipoh, Perak . dan betul-betul dekat dengan traffic light . kalau korang nampak Mc Donalds yang depan UTC tu, korang follow je jalan tu sampai lah jumpa traffic light . then, kedai tu ada kat sebelah kanan, satu jalan dengan mekdi .

itu saje lah yang ika nak share . nanti kalau ika pegi lagi, ika amik gambar dalam kedai tu pulak ye :)


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com