D' Anjung Seri Damai, Tapah

kali nie nak share dengan korang satu lagi tempat makan yang best . kali nie di Tapah, Perak pulak . kebetulan ada program kat sana, so, try la makan kat Restoren D' Anjung Seri Damai nie . kedai nie berhampiran dengan Klinik Kesihatan Tapah . dan berhadapan dengan kedai nie, ada masjid tapi ika lupa nama masjid tu . heeee

Air Kelapa :)

Nasi Ayam :)

Mee Kari :)

sebenarnya, banyak lagi yang kitorang makan, tapi ini je yang ika rajin nak ambik gambar . hahahaha ! tau dak, ika lapar sangat-sangat dah time tu . yang Nasi Ayam tu, ika punya la tu . lapar sebab dok main tengah-tengah padang tu . ehhh . 

btw, Nasi Ayam dia memang best . ika suka supppp dia . sedap . lagi satu menu kitorang haritu ialah sate . sate ayam dan sate daging . mabelesssss ! so, kalau korang nak try, boleh la :)


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com