Clean Master (Cleaner) | APPS

nak share dengan korang satu application yang best untuk korang . application nie dah lama ika guna tapi lately bila dah update, dia makin cun, makin pantas, makin menyeronokkan . ewahhhh ! so, tak salah ika nak share dengan korang . hehehe

Clean Master (Cleaner)


apa yang menyebabkan ika suka application nie ? kalau korang perasan, kat atas sekali gambar bawah nie, ada lambang penyapu kan ? logo Clean Master la tu .


so, bila korang tarik benda tu ke bawah, korang akan nampak macam dalam gambar bawah nie yang ika dah highlightkan dengan warna kuning tu . ika selalu tekan kat bahagian yang dia tulis RAM tu . sebab nak kurang space kat RAM tu . heeee


bila korang tekan kat RAM tu, akan keluarlah jet turbo penyapu versi comel nie . hahahaha !




at the end, keluarlah pulak pelangi yang comeyyyy ! lagilah ika suka . hahahaha . seriously benda macam tu sangat menterujakan ika . barulah ade semangat nak cuci benda-benda dalaman Note II nie . kalau tak, jangan harap la ika nie .

sekarang nie, rajin benar clean segala bagai benda dalam enset nie . heeeee . thank you Clean Master ! ^^


13 comments:

  1. yeah . like like hahaha . yang penting handphone jadi ringan lepas kena clean haha :)

    ReplyDelete
  2. yeah . like like hahaha . yang penting handphone jadi ringan lepas kena clean haha :)

    ReplyDelete
  3. akak pun dah guna jugak application nie..best...boleh rajin selalu menyapu note tu ye..

    ReplyDelete
  4. Nice tips. Tak pernah buat lagi ni. Patutla hang selalu.

    ReplyDelete
  5. assalamua'alaikum..
    ya nampak menarik dan comel sangat... thank for da sharing.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com