Beryl's Chocolate Wonderland

sebelum balik ke Ipoh, kitorang singgah pulak di Beryl's Chocolate Wonderland . first time ika pegi sini . dan sememangnya ika taktau pon pasal Beryl's Chocolate nie . hahahaha ! orang bawak, ika pon ikut je lah kan . beronok-ronok la camnie . huhuhu

kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Beryl's Chocolate nie, boleh la ke laman web diorang di http://www.berylschocolate.com/ 

Alamat :

No 2, Jalan Raya 7/1
Kawasan Perindustrian Seri Kembangan
43300 Seri Kembangan
Selangor


yang kitorang pegi nie dekat dengan UPM Serdang . nak pegi sini pon pakai waze . maklum lah kami bukan orang Kuala Lumpur . taktahu jalan . sesat pulak nanti . heeeee


first time sampai sana . teruja ! rasa nak melompat-lompat masuk dalam kedai tu . hahahaha . giler lah ikapukpuk nie . seriously comellll hoi kedai dia . nak pegi lagi lepas nie . yeayyyyy !

sebenar tempat kitorang pegi nie kilang dia . kilang Beryl's . dalam kawasan kilang nie, ada satu kedai yang mana diorang jual coklat-coklat keluaran Beryl's nie . tapi tak boleh la kan sampai nak masuk dalam kilang dia tu .





gambar-gambar kat atas tu antara suasana dalam kedai tu . banyakkan coklat ? boleh tahan korang nak pilih . macam-macam perisa ada . macam-macam bentuk ada . yang penting, sedappppp ! :)

bila dah habis shopping cekelat, kitorang pon lepak-lepak la depan kedai tu . sebab kat depan tu ada satu tempat yang comel . hahaha ! habis semua benda yang diorang letak kat situ, ika amik gambar . hahahahhaa ! bila lagi entah dapat jejak kaki kat situ . so, alang-alang dah ada kat situ, amik je gambar . weeee :P








seriously sangat best ! hahaha . puas hati pukpuk nie dapat bergambar dengan semua benda yang ada kat situ . riang ria wahai ikapukpuk . lalalala . tak kesah la orang cakap macam budak-budak . yang penting, kita enjoyyyyy ! ^^



2 comments:

  1. hwaaaa...seronoknya!!!
    majuk la sbb x belikan akak cekelat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha ! sangat seronok kak :P

      nnt bawaklah anak2 akak pegi sana. best wooooo :D

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com