1981 Rumah Rehat Tapah

nak share dengan korang lagik . kali nie nak share satu tempat penginapan untuk korang . kalau korang datang ke Tapah, Perak dan takde tempat untuk menginap, boleh la ke try usha-usha kat sini, 1981 Rumah Rehat Tapah . ika pon baru first time menginap kat situ minggu lepas .




so, untuk haritu, kitorang stay kat bilik yang ada 2 katil . 1 katil double dan satu lagi katil single . seriuosly, cantik hoiii bilik tu . mungkin sebab kombinasi warna yang menarik ! :)








cantik dan simple je kan ? bestttt ! ika dah berkenan sangat-sangat dah kat katil double tu . dah macam katil pengantin . hahahaha . siap ada renda-renda tepi tu . gerammmm haihh tengok . dah berangan dah nak ada katil camtu nanti . tapi ika tak tido kat katil tu pon . ika amik yang single . heeee . teringin tapi takmau la lagi . tengok je orang lain tido atas katil tu :P


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com