Starbucks Sunway City, Tambun

baru-baru nie ika ada singgah lepak di Starbucks Sunway City, Tambun . Starbucks nie baru je beroperasi sebenarnya . sajalah nak try memandangkan ika pon mana penah try makan kat Starbucks . so, disebabkan Starbucks nie dekat dengan rumah, singgah la kan . sebelum nie pegi balik keje dok tengok je Starbucks nie tengah nak buat . nie dah siap, boleh la pegi :)

so, malam tu ika ajaklah housemate ika nie p try makan kat Starbucks . saje je lah kan . lagi pon malam tu takde nak buat apa kat rumah . kitorang pon apa lagi . merayau lah keje . hahahaha !



seperti biasa, bila dah pegi tempat camnie, mulalah nak amik gambar bagai . kan ? biasalahhhh . pompuan ! hahahaha . lagipon entah bila pulak dapat masuk Starbucks nie . ehhhh . jom la tengok apa yang kitorang makan dan minum kat Starbucks nie :)




nama semua nie ika dah lupa . dan dia punya makanan tu sedap hokeyhh . dan air yang ika minum tu pon bestttt . mahal dan berbaloi . ehhh . tak rugi kot ika p lepak sana malam tu . dan suasana kat sana memang selesa dan luas . boleh tahan nak pilih nak duduk kat mana . hahahaha .

korang yang ada kat Ipoh, kalau nak try Starbucks nie boleh la ke Starbucks Sunway City nie . baru bukak . bersebelahan dengan Stesen Minyak Petronas ataupon dekat sangat dengan traffic light untuk masuk ke Giant Sunway City :)


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com