Restoren SH Saleem, Ipoh, Perak

baru-baru nie ika ada la ikut orang dalam ofis ika nie p makan . mulanya memang ika tak tahu diorang nie nak p makan kat mana . hahaha . masuk dalam kete, terus berkhayal . bila dah park je kete, ika tanya, "mana kedai makan nye ?" . kenapa ika tanya camtu ? sebab ika nampak kedai spare part motor/kete je . takde pulak ika nampak kedai makan . pasrah kejap ika . inilah jadinya bila kepala dok pikiaq benda lain .

credit pic : here :)

so, hari tu kitorang p makan di Restoren SH Saleem . ika rasa macam penah pegi makan kat situ . tapi macam tak penah pulak . haih la ika . tahap kronik dah tu . malas nak fikir panjang . dah orang bawak makan kat situ, makan je lah ye .

Alamat :
90A, Batu 2,
Jalan Kuala Kangsar,
Tasek,
30010 Ipoh,
Perak .

No Telefon :
05 - 506 0060

jangan risau kalau korang nak cari kedai nie sebab kedai nie tepi jalan besar . konpom nampak . kalau tak nampak lagi cam ika nie, tak tahu la kan . heeee


meh la kita beralih arah pada hidangan makanan pulak . ewahhh . hahahaha . kat bawah nie antara makanan yang kitorang sempat menjamu selera hari tu . ehhh





sebenarnya kan . . . sebenarnya kan . . . ika first time makan nasi briyani T_T . hahaha . sadisnya hidup . ye laa . ika kenal nasi putih je . nasi lain ika mana layannnn . wuwuwuwu . haritu tergerak hati nak try nasi briyani . lepas makan tu, tibe-tibe fikir . . patut nya ika makan nasi briyani dari awal lagi . sebab sedapppp weiii . tapi taktahu la kan kot memang nasi briyani kat kedai nie sedap . kat tempat lain tak penah lagi rasa .

so, boleh la korang try makan kat Restoren SH Saleem nie kat Ipoh ye . dijamin berkesan . ehhh . dijamin sodapp :)


6 comments:

  1. pernah jgk makan sini...masa tu lapar gila..bapak temankan..kedai dekat gila dgn rumah arwah atok

    ReplyDelete
  2. nasi briyani mmg sedap, rugi ika lmbt kenal.. hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah pasal kak . rupanya mmg sedap nasi briyani . hahaha

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com