Oldtown White Coffee, Greentown

updating again . . and its all about Oldtown White Coffee again . jangan hairan lah kalau ika selalu update pasal Oldtown nie memandangkan housemate ika memang suka makan kat Oldtown nie . ika pon taktahu la kenapa --"

so, untuk kesekian kalinya kitorang pegi lunch kat situ . dan kali ke berapa ika pon dah tak tahu . hahahaha . jom la tengok menu kitorang untuk hari tu :)


Strawberry Float


Festive Flavour Smoothies | Sweet Corn Smoothie

this one is mine :)

OLDTOWN™ Springy Noodles Special


Signature Curry Mee


Signature Asam Laksa

itu sahaja menu untuk kali nie . hehehe . lepas nie dah tak tahu nak try apa lagi . asyik makan benda sama je rasanya . ehhh . apa pon memang sedap ^^


6 comments:

  1. amboiiii dapnyaaaaaa... tp makanan kt OTWC ni memang dap.. murah tu boleh la untuk seorang student

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah ena . takde la mahal sangat tp kebanyakan orang selalu cop makanan kat sini mahal .

      Delete
  2. sedapnya laksa... tak penah gi OTWC gi...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com