Oldtown White Coffee, Greentown

updating again . . and its all about Oldtown White Coffee again . jangan hairan lah kalau ika selalu update pasal Oldtown nie memandangkan housemate ika memang suka makan kat Oldtown nie . ika pon taktahu la kenapa --"

so, untuk kesekian kalinya kitorang pegi lunch kat situ . dan kali ke berapa ika pon dah tak tahu . hahahaha . jom la tengok menu kitorang untuk hari tu :)


Strawberry Float


Festive Flavour Smoothies | Sweet Corn Smoothie

this one is mine :)

OLDTOWN™ Springy Noodles Special


Signature Curry Mee


Signature Asam Laksa

itu sahaja menu untuk kali nie . hehehe . lepas nie dah tak tahu nak try apa lagi . asyik makan benda sama je rasanya . ehhh . apa pon memang sedap ^^


6 comments:

  1. amboiiii dapnyaaaaaa... tp makanan kt OTWC ni memang dap.. murah tu boleh la untuk seorang student

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah ena . takde la mahal sangat tp kebanyakan orang selalu cop makanan kat sini mahal .

      Delete
  2. sedapnya laksa... tak penah gi OTWC gi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah.. laksa diorang mmg sedap . try la :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com