Kashaf Imani | Telemovie 11

sudah berkurun tak review telemovie . asyik dok review movie je . so, kali nie nak review la satu telemovie nie sbb ika dah tengok banyak kali dan seriously ika suka telemovie nie walaupon telemovie nie dah lama .

KASHAF IMANI


SINOPSIS ::

Mengisahkan tentang gambaran alam roh. Kashaf seorang remaja bermasalah yang tinggal dengan ibunya, Rosnah yang bekerja sebagai GRO dan adiknya, Shamim seorang pelajar kolej.

Mereka tinggal di sebuah rumah flat di Kuala Lumpur. Kashaf bekerja menghantar dadah setelah berhenti sekolah semasa darjah 4. Satu hari, Kashaf telah dipukul hingga cedera parah dan dia koma.

Semasa koma dia dapat melihat semua yang berlaku di sekililingnya tetapi orang tidak dapat melihatnya, seakan-akan dia sudah mati tapi hanya seorang saja yang boleh melihatnya, iaitu Imani. Dia meminta tolong dari Imani untuk memberitahu keadaannya kepada keluarganya dan membantu keluarganya bertaubat.


trailer :)

full movie :)

seriously cerita nie best . jalan cerita yang lain . banyak pengajaran sangat dalam cerita nie . watak Shamim tu memang menjadi . hahahaha . dan sebenarnya memang ika suka lakonan Beto . sbb tu ika suka tgk citer nie . hahahahaha ! :P


4 comments:

  1. tak pernah tengok. tq for info dik.

    ReplyDelete
  2. rasanya ada 3 kali dah kot layan telemovie ni. serius best. minat lakonan beto jugak. =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com