Kahwin OA

first time ika attend wedding orang asli . tapi wedding yang ika attend kiranya Majlis Sambut Menantu la . ini pon kakak kepada pengantin yang jemput . heeee . kenduri nie area Tapah camtu la . ika pon tak sure sebenarnya . hahahaha

so, kitorang gerak ke sana tengahari . biasalah kan . kenduri time weekend . mulalah nak bangun lambat bagai . so, tengahari baru kitorang ke sana .



kitorang sampai kat majlis tu, tengok cam tak mula pon lagi majlis . ingatkan kitorang dah lewat . hahahaha . punyalah gelabah ingat dah lewat . heeee . 


first time pegi, teruja la jugak sebab tak penah lagi pegi kenduri kawen orang asli nie . so, nak la jugak kan tengok camne cara diorang kawen . tapi memandangkan kitorang pegi kenduri sambut menantu, so, takde lah kenduri besar camtu . heee


disebabkan first time pegi kenduri kawen orang asli, seriously ika paling terkejut part makanan . lauk yang diorang sediakan hari tu memang banyak . boleh tahan pilih nak makan apa . ika rasa lebih kot 10 jenis lauk . semuanya sedapppp :)


housemate ika dengan pengantin :)


kebetulan masa attend wedding orang asli tu, kitorang terjumpa pulak staff jabatan yang dah bersara, Pak Cik Anip . hehehe . terjumpa kat wedding orang asli memandangkan Pak Cik Anip nie pon tinggal dekat kawasan rumah pengantin tu . hahahaha . dah lama kot tak jumpa since dah bersara . tapi nampak Pak Cik Anip sihat lagi . Alhamdulillah :)

lepas attend wedding, kitorang menuju ke satu tempat menarik di Teluk Intan, Perak . tunggu next entry pulak ^^


8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com