happy birthday SIS YANTY !

15 Januari, ika dah marked awal-awal dalam kalendar kat ofis dan kat dalam bilik . ewaahhh . tu belum lagi ika set alarm kat enset nie . gigihkan ika nie kak +Yan Ty . beruntung kak +Yan Ty dapat adik cam ika . hahahaha !

ika nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY untuk kak +Yan Ty tersayang . i love you kak . and i know, u know it . hahahahaha . rindunyeeeee kat akak . padahal baru je kot jumpa kat Perak . lalalala


sebenarnya . . . ika pon tak ingat macam mana ika boleh kenal rapat dengan kak +Yan Ty . akak ingat tak ? kalau akak ingat, nnt bagitau la ika . heeeee .

first time ika jumpa kak +Yan Ty nie masa ika ada exam kat KKLW, Putrajaya . ika tidoq kat rumah kak +Yan Ty . even esok harinya ika ada exam, malam tu kemain pulun kitorang sembang . sembang pulak macam dah lama kenal . hehehe . dan start hari tu, ika tau yang ika selesa berkawan dengan kak +Yan Ty and I proud to have a sister like u .


u know what kak +Yan Ty . even ika baru je kenal akak tapi ika rasa cam dah lama sangat ika kenal akak . i've told you everything . from A to Z . kak +Yan Ty tau banyak pasal ika . hahahaha . dan terima kasih sebab sudi jadi pendengar yang setia :)


so, untuk birthday kak +Yan Ty  kali nie, ika doakan semoga akak diberikan kesihatan yang baik, diberikan rezeki yang melimpah ruah dan jugak ika doakan akak semoga dapat jodoh secepat mungkin . ehhh :P

kalau korang nak berkenalan dengan kak +Yan Ty nie, boleh la klik link kat bawah nie ^^


dan untuk kak +Yan Ty , makanlah kek kat bawah nie . susah payah ika buat special untuk akak . sorry la comot sikit . kalau tak habis makan, simpan dalam peti ais tau . ehhhh . *ika buat google je padahal --"


Happy Birthday again kak +Yan Ty , may Allah SWT bless you always . miss and love you always and always :)


7 comments:

  1. gerenti kak yanty terharu readnthis entry :) HB to her anyway :)

    ReplyDelete
  2. Huh! Thank u for this entry. Thank u juga sebab sudi berkawan apatahlagi menganggap senagai seorang kakak. Walaupun selalu je kena tegur dan marah untuk Ika celik mata pasal dunia sebenar. Terima kasih sebab percayakan K.Ty dan juga ada selalu dgn K.Ty xkira dimana jua.Love u so much.

    ReplyDelete
  3. Huh! Thank u for this entry. Thank u juga sebab sudi berkawan apatahlagi menganggap senagai seorang kakak. Walaupun selalu je kena tegur dan marah untuk Ika celik mata pasal dunia sebenar. Terima kasih sebab percayakan K.Ty dan juga ada selalu dgn K.Ty xkira dimana jua.Love u so much.

    ReplyDelete
  4. happy birthday buat kawan ika tu ya

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com