365 Malaysia | What, Where, When, How in 365 days

ika nak promote satu laman web untuk korang semua sempena Visit Malaysia 2014 nie . mula-mula ika tau pasal laman web nie adalah dari Instagram . so, dari sana ika mula lah hashtag #365malaysia just for fun la sebab ika kan suka p jalan-jalan . then, tak sangka yang one of my pictures tu terpilih untuk di postkan semula la di Instagram @365malaysia .







yang kat bawah nie entry gambar ika yang terpilih . kalau korang nak baca entry nie, boleh klik SINI :)



boleh la korang follow 365 Malaysia nie untuk tahu banyak lagi destinasi yang menarik di Malaysia yang boleh korang kunjungi :)


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com