Tudung Bawal Kangaroo by Gad1es_H1jau Shoppe | PROMOTE

nak promote satu lagi online shop untuk korang . kali nie online shop yang jual tudung bawal pulak . disebabkan ika memang suka pakai tudung bawal berbanding shawl, jadi ika memang akan cari tudung bawal yang harga dia sangat berpatutan .

sebelum nie ika memang suka pakai shawl . tapi bila dah keje tak menentu nie, dah takde semangat nak pakai shawl bagai . hahaha . balik semula kepada tudung bawal yang mudah, simple dan murah :)

ika beli tudung bawal nie kat Gad1es_H1jau Shoppe . seriously memang sangat murah . lagi banyak korang beli, lagi murah .


kat atas tu antara tudung bawal kangaroo yang dah berjaya ika beli . heeee . nampak macam sikit kan ? semua sekali ika beli 7 helai . seriously memang berbaloi sebab kain dia best dan sangat lembut . selesa sangat bila pakai :)


haaaa . tu gambar ika pakai tudung bawal kangaroo . abaikan muka yang serabai tu . hahahaha . kalau korang nak jugak camni, boleh la ke Instagram Kak Mieyaa .


kat ig lagi banyak pilihan warna yang korang boleh buat . Insyaallah :)


14 comments:

  1. Lyeen pun suka dengan tudung bawal sebab senang..hehhe...:')

    ps: Lyeen nak join anda semua untuk join PENCARIAN BLOGLIST& REVIEW dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. absolutely mmg murahhhh dan senang nak pakai :D

      Delete
  2. suka juga pkai tdung bawal.. dlu ada juga beli bnyak buat stok, sbab ada sale.hehe jdi murah skit..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ha'ah kak . simple je . takyah nak belit bagai . heee

      Delete
  4. Cuba tgk insta addeen_closet . Ada tudung bawal jugak and rasanya dlm kategori murah :)

    ReplyDelete
  5. -tumpang iklan-
    <3 <3 <3 BAWAL PLAIN KANGAROO <3 <3 <3
    - BAWAL PLAIN KANGAROO -
    PRICE : SEHELAI RM6 (tidak termasuk postage)
    1KODI = 20HELAI RM100 (termasuk postage)
    BIDANG : 45
    BRAND : KANGAROO
    * PELBAGAI PILIHAN WARNA
    * MUDAH DIPAKAI
    * SENANG BENTUK
    * KAIN BERKUALITI
    * LEBIH 1000 HELAI DIJUAL DALAM SEMINGGU
    * SERIOUS BUYERS ONLY !!!
    POSTAGE: SETIAP HARI SABTU
    NEXT POSTAGE 12 APRIL 2014
    TEMPAH SEKARANG !!!
    CALL/SMS/WHATSAPP 017-8480049 UNTUK ORDER , TERIMA KASIH :)
    UNTUK PILIHAN WARNA KLIK http://goo.gl/LAEBlR

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com