thank you FOCUS POINT :)

bulan 11 yang lepas, ika punya cermin mata dah patah . so, terpaksa la buat cermin mata baru . yang tu ika pakai since 2011 kalau ika tak salah . nak tak nak memang kena tukar . lagi pulak dah tak boleh nak baiki kecuali ika kena tukar bingkai cermin mata tu . wuwuwuwu .


so, ika pon pegilah kedai Focus Point . ika biasanya memang buat cermin mata kat kedai tu . tak penah pulak ika try buat kat kedai lain . ika suka kualiti dia . ehhh ! 


kat atas tu 2 ketul cermin mata ika . yang kaler merah tu ika tukar bingkai . ganti yang patah tu . yang biru gelap tu cermin mata ika yang baru . memandangkan dia punya power pon dah naik T_T . so, kenalah buat cermin mata baru .


nah ! gambar dengan cermin mata baru yang besar gedabak tu . hahahaha . ika sengaja pilih cermin mata yang saiz dia besar . sebab macam berkenan pulak dengan cermin mata camtu . ika punya cermin mata tu sebelah kanan lagi tinggi power daripada sebelah kiri . haiyaaaa . beza sangat . ika pon taktau la kenapa -_-

btw, harapnya tahan lama la yang nie . jenuh la nak tukar cermin mata je keje . nie pon ika buat 2 cermin mata pon dah nak RM 400 . tu pon ika rasa dah berbaloi sebab dapat 2 ketul . heeeee


10 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com