Restoren Simpang Tiga, Ipoh

baru-baru nie, ika dan officemate ada makan kat satu restoren di Ipoh nie . biasanya kitorang akan pegi makan kat Oldtown White Coffee . tapi kali nie lain sikit . kitorang pegi makan di Restoren Simpang Tiga, Ipoh .

Alamat :
D-G, Greentown Square,
Jalan Dato' Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak.

Tel/Faks :
05-2551180
05-2551120


jom tengok antara hidangan kitorang :)







dan menu pilihan ika hari tu ialah Nasi Goreng Ayam . macam gambar kat bawah nie . seriously memang sedap :D


suasana Restoren Simpang Tiga nie memang cantik, selesa dan luas . so, for sure korang akan rasa sangat selesa untuk makan kat situ di samping pekerjanya yang friendly . so, apa lagi . yang berdekatan Ipoh tu, cubalah makan di Restoren Simpang Tiga nie :)


8 comments:

  1. Tang ABC tu yang tak tahan nengok tuh!

    ReplyDelete
  2. adoi ... x de yg x sedap .

    ReplyDelete
  3. saya selalu makan sini.. tapi menu nasi padang pilih pilih tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika tak penah try lagi nasi padang tu . nnt nak try :))

      Delete
  4. wahh bestnye semua menu ni..jauh lah pulak nak kesana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee .. nnt kak fiza dtg ipoh, gtau ika . nnt kita p makan sini ye :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com