Restoren Simpang Tiga, Ipoh

baru-baru nie, ika dan officemate ada makan kat satu restoren di Ipoh nie . biasanya kitorang akan pegi makan kat Oldtown White Coffee . tapi kali nie lain sikit . kitorang pegi makan di Restoren Simpang Tiga, Ipoh .

Alamat :
D-G, Greentown Square,
Jalan Dato' Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak.

Tel/Faks :
05-2551180
05-2551120


jom tengok antara hidangan kitorang :)







dan menu pilihan ika hari tu ialah Nasi Goreng Ayam . macam gambar kat bawah nie . seriously memang sedap :D


suasana Restoren Simpang Tiga nie memang cantik, selesa dan luas . so, for sure korang akan rasa sangat selesa untuk makan kat situ di samping pekerjanya yang friendly . so, apa lagi . yang berdekatan Ipoh tu, cubalah makan di Restoren Simpang Tiga nie :)


8 comments:

  1. Tang ABC tu yang tak tahan nengok tuh!

    ReplyDelete
  2. saya selalu makan sini.. tapi menu nasi padang pilih pilih tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika tak penah try lagi nasi padang tu . nnt nak try :))

      Delete
  3. wahh bestnye semua menu ni..jauh lah pulak nak kesana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee .. nnt kak fiza dtg ipoh, gtau ika . nnt kita p makan sini ye :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com