Padang Besar, Perlis

habis je majlis penutup bersama LGM, kitorang bergerak ke Padang Besar, Perlis . perjalanan kitorang kalau tak salah ika dalam 2 jam lebih dari Kuala Nerang tu . jauh la jugak . sempat tidoq kot dalam bas tu . ehhh !

yang nie pon first time ika pegi . so, tahap keterujaan tu agak tinggi . hahahahaha . dalam perjalanan nak ke sana pon dah dok fikir, Padang Besar tu tempat dia camne . best ke ? luas ke ? murah ke barang kat sana ? haih la ika ...


gambar dari google ^^


Alhamdulillah . masa sampai kat Padang Besar tu hujan tak lebat . cuma renyai-renyai sekali sekala . kitorang kat sana almost 2 hours . ika rasa tempat nie lebih kurang kat Pasar Siti Khadijah kot kalau kat Kelantan ataupon Rantau Panjang . camtu lah .



apa yang ika beli kat sana ? macam biasa lah . keychain dan jugak fridge magnet . itulah benda yang wajib beli . heeee . dan ada jugak kenangan ika kat sana tauuuu . ika dapat monyet nie haaa .


hahahaha ! ada orang bagi kat ika . baik kan orang tu ? hahahha . mula-mula tu memang ika nak beli sendiri . jenuh nak cari monyet nie sebab ada yang ada anak tapi tak berbulu pulak . nasib baik jumpa jugak lastly . warna merah . dan ada la bulu sikit2 . baru lah rasa gebu2 gitu . hahahaha ! tibe2 ada orang lain yang bayarkan . heeee . terima kasih banyak ye bro ! lain kali belanja lagik . wkwkwkwkw .


2 comments:

  1. Tempat shopping yang popular di sebelah utara. Memang best kalu pandai cari yang murah. Tapi kualiti biasa-biasa jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..ika pon tak beli pape . sbb cm seriously banyak sgt pilihan . hahaha

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com