Lunch di Oldtown White Coffee

kalau korang perasan, ika selalu update pasal makan kat Oldtown White Coffee . heeeee ! sebab kitorang suka p makan kat situ tambahan pulak Kak Milah tu . suka sangat lunch kat situ . so, apa lagi, ika pon ikut je lah .


kali nie kitorang makan yang nie pulak . ada jugak menu yang sama dan ada jugak menu yang lain daripada biasa kitorang makan :)





sebenarnya banyak lagi tapi tak sempat pulak nak amik gambarnya sebab awal-awal lagi dah di'ngap' . ehhh ! dan makanan ika pulak cam kat bawah nie . dan sesungguhnya adalah makanan yang sama setiap kali makan di Oldtown nie . sebenarnya ika tak tahu nak order apa walhal punyalah banyak menu dalam tu -_-


selamat menjamu selera !


8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com