jalan-jalan with Amani :)

baru-baru nie ika ada balik Kota Bharu setelah sekian lama tak balik sana . hahhaa . kejam pulak rasa . last ika balik masa raya puasa yang lepas . erm . lama kan ? bukan tak nak balik . . tiap kali plan nak balik je, mesti ade keje kena buat . mesti ada kursus yang ika kena attend . so, selalu postpone nak balik T_T

Alhamdulillah, dapat jugak balik baru-baru nie . 5 hari . lama la tu kan ? hahahhaa . itu pon jenuh nak apply cuti . wuwuwuwu . dapat la jugak lepaskan segala kerinduan yang bermaharajalela di jiwa dan raga nie .

kebetulan masa ika balik baru-baru nie, baru je lepas banjir . tapi still lagi hujan cuma takde lebat yang boleh menyebabkan banjir .


so, kakak ika pon bawak la ika p jejalan kat bandar Kota Bharu . punyalah lama kan ika tak balik . banyak la yang berubah dalam beberapa bulan tu . ehhhh . kitorang saje je nak p tengok tempat yang terkena banjir . hehehehe





Alhamdulillah, sepanjang 5 hari ika balik kampung, cuaca elok . panas terik . cuma ada sehari je yang hujan dari pagi sampai ke malam . hari-hari lain semuanya panas terik . Alhamdulillah . tunggu bulan 1 nie pulak ika kena balik untuk wedding seseorang . blerghhhh . hahahaha ! ^^


10 comments:

  1. Alhamdulillah bnjir dh reda, wah mesti best kan blik kg..kita punya kg dekat je..jdi tak susah nk blik..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dekat pon susah nak balik apatah lagi yang jauh nie . heeee

      Delete
  2. Replies
    1. ha'ah . tak sempat nak main banjir . hahahaha

      Delete
  3. Sesekali kalau balik kampung mesti kena jalan²melihat kawasan kan..barulah namanya balik kampung kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kak . jarang2 sekali balik . kenalah lawat kawasan . hahaha

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com