Cactus Point, Cameron Highlands

sebelum nie ika ada share dengan korang tentang Healthy Strawberry Farm . so, kali nie ika nak share satu lagi tempat yang menarik yang korang boleh pegi bila ada kat Cameron Highlands . tempat tersebut ialah Cactus Point :)


kat Cactus Point nie for sure la banyak pokok kaktus kan ? kalau di Healthy Strawberry Farm ika dah tengok macam-macam jenis kaktus, kat Cactus Point nie lagi banyak . seriously :)

so, jom kita tengok antara kaktus yang ika sempat snap ^^











selain daripada korang beli kaktus, korang jugak boleh beli macam-macam lagi benda kat sini . seperti keychain . punyalah banyak pilihan . sampai rambang mata dibuatnya . boleh tahan nak pilih .



macam-macam barang lain yang korang boleh jumpa kat Cactus Point nie . seriously tersangatlah best . so, jangan lepaskan peluang untuk melawat ke Cactus Point :)


9 comments:

  1. waaa kaktus my pebret. jelesnya tgk uollss gi cameron.cikji dr haritu lg nk g tp trpksa kensel huhkhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe . nnt ade la tu rezeki cikji pulak :))

      Delete
  2. dh byk kali beli kaktus kat cni..
    asal bwk blk umh msti kaktus xsegar mcm kat cameron..

    huhuh;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu ika susah sikit nak beli . hehehhe . takut jadi camtu .

      Delete
  3. wah..teringat masa IbuNoey honeymoon dulu..dok datang kat sini le..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweeeeet ! best kan sbb kawasan dia sejuk :D

      Delete
  4. Atikah ni yg duduk langgak mercu ke?

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com